home | giclée's

 

Maekt Uwselfe bleij met de aenkoop van een sckilderij! (grootmoeder van Proudhon)

Ziet u een mooi schilderij op deze web-site dat nog niet verkocht is? Dan heeft u nú de kans om het aan te schaffen. Stuur een e-mail via info@pauldikker.nl en informeer naar de prijs of maak een afspraak om het schilderij vrijblijvend te komen bekijken.
Een echt schilderij is een bezit voor uw hele leven. Er is er maar één van in de hele wereld. Met de aankoop van een schilderij verwerft u een unieke schakel uit mijn oeuvre als kunstenaar.

Waarom een schilderij kopen?
Een goed schilderij is een genot om naar te kijken, bij weg te dromen en tot rust te komen. Het levert vaak gespreksstof op en het is hét middel bij uitstek om uzelf te profileren en u te onderscheiden van uw omgeving.

Een schilderij aan de wand veraangenaamt uw woon- en werkruimte. Het geeft aan uw huiskamer of kantoor een warme en persoonlijke uitstraling. Een goed schilderij slijt niet en blijft altijd mooi. Het verandert mee met het licht en komt op iedere plek weer anders over. Een schilderij vergroot de ruimtelijke ervaring van uw omgeving.

Een keuze maken
De aankoop van een schilderij maakt mensen blij. Maar het daaraan voorafgaande proces van kiezen en besluiten wil nog wel eens moeilijk zijn. Daarom dien ik u graag van advies op basis van mijn deskundigheid en jarenlange ervaring. Ik kan u helpen met het maken van uw keuze en indien gewenst zoek ik samen met u een mooie plaats voor het schilderij in uw interieur. Ook vertel ik u graag meer over de achtergronden van mijn werk.

Wat zijn de mogelijkheden?
Wilt u eerst kijken of het schilderij wel past in uw huis? Geen probleem, u kunt een schilderij van mij enige tijd op zicht krijgen voordat u beslist over een eventuele aankoop.
U kunt desgewenst bij mij in termijnen betalen, zonder bijkomende kosten.

Heeft u speciale wensen? Ik werk incidenteel ook in opdracht. Is er iets bijzonders te vieren en zoekt u een bijzonder en persoonlijk cadeau? Mijn gouaches en giclée-prints worden regelmatig gekocht om cadeau te geven als een onvergetelijk aandenken bij een speciale gelegenheid. Neem gerust contact met mij op via info@pauldikker.nl.

Giclée's
Ook als u minder te besteden heeft kunt u van mijn werk genieten door een zogeheten giclée aan te schaffen, een hoogwaardige reproduktie op dik aquarelpapier. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Klantreferenties
Vaak laten mensen mij na enige tijd nog weten hoe blij ze met hun aankoop zijn. Hieronder volgen enkele citaten:

"Ik wou dat ik rijk was, dan kocht ik nog wat van je. Wij zijn nog steeds zeer blij met het schilderijtje."

"De kinderen vinden het een geweldig schilderij, ook A. en B. vonden het prachtig. Ik vond het een feest om het te zien hangen, bij thuis komst! We gaan er dus zeker erg van genieten."

"'De Mensen' voelen dat het schilderij ruimte geeft. C. vond het zo mooi dat het naar zijn gevoel zowel figuratief als abstrakt is, je kan ook zeggen noch het een of het ander en iemand anders wilde het wel bij haar thuis hebben; dus TE gekke reacties."

"Het hangt hier veel beter. Helemaal op z'n plek. Op m'n eigen kamer. Aan een hele witte muur, van zichzelf alleen. Het is werkelijk fijn. Wat een rust! Wat een verandering voor m'n kamer."

"Het schilderij is wel bijzonder, afgezien van mijn manier van ernaar kijken. Gisteren kwam er iemand hier, die net niet in tranen uitbarstte."

"Het schilderij wordt door iedereen geroemd en ik geniet er elke minuut van en kijk altijd even als ik erlangs loop."

"Gewend was ik bij wijze van spreken al aan het schilderij voor ik het kocht. Ik heb het nu in de voorkamer bij de tafel bij het raam gehangen. Ik was direct verkocht en meteen nog trotser op de aanschaf. Het blauw van de lucht op het schilderij komt zo goed tot zijn recht in het licht bij het raam. Alleen dat is al genieten. Ik vind het prettig en ben er ook trots op dat ik in jou met een echte kunstenaar in contact ben zo nu en dan. Voor mij is kunst lang iets geweest dat ik niet "kon". Maar ik ben nu natuurlijk ook trots om net als een aantal grote ondernemingen een hele galerie van je in mijn kamer te bezitten."

"Bedankt voor alle tijd die je hebt besteedt. Het hangt inderdaad heel mooi en het voegt zo veel toe aan onze huis!. Nogmaals bedankt dat wij het in termijnen kunnen betalen anders was het nooit mogelijk geweest."

"D. en ik hebben er samen verschillende keren goed naar gekeken, er over gesproken of dit nu was wat we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd, zeker bij nader inzien, is 't moeilijk om te zeggen wat we precies voor ogen hadden. En is dat eigenlijk relevant? We vinden het gewoon mooi. En we vinden het passen in de ruimte, in de sfeer. We hopen nu maar dat jij het niet erg vindt als wij het willen kopen."

"Hallo Paul, E. was heel verguld met jouw gouache en boek. Ze vond beiden prachtig."

"We zijn nog steeds erg blij met jouw werk aan onze muur."